Meer resultaten voor verjaardagsfeestje

 
 
verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestjes Colruyt Group Academy.
Van superhelden en boerderijdieren tot ijsprinsessen en emojis: kapoenen van 5 tot 12 jaar kunnen samen met hun vriendjes in onze Academys terecht voor supertoffe, gekke en leerrijke workshops. Neem met je oogappel een kijkje in onze 13 originele themafeestjes, kiezen maar en klaar! Wij bereiden alvast alles voor om het feestvarken te verwennen met een feestje met alles erop en eraan! Klik hier voor een update omtrent Covid-19. Geen verjaardag maar wél zin om feest te vieren? élke gelegenheid is goed om een megaleuk kinderfeestje te houden! Kies gewoon een van onze 13 themas en nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit. Want je hoeft geen kaarsjes uit te blazen om samen superspannende avonturen te beleven. Waarom kiezen voor een kinderfeest bij ons? Als ouder hoef je helemaal niets te doen: geen rommel en opkuis thuis.
Origineel verjaardagsfeestje FarmFun.
Tofste en meest originele verjaardagsfeestje. Is je kind jarig maar heb je liever geen bende overenthousiaste vriendjes en vriendinnetjes in huis? Wil jij ook kunnen genieten van het verjaardagsfeestje van je spruit? En wil je het tofste en meest originele verjaardagsfeestje van het jaar organiseren?
Verjaardagsfeestjes Kinepolis België.
Deze is steeds vanaf maandagavond beschikbaar op de website. De betaling dient via bancontact te gebeuren, bij aankomst in het complex. Na de film verlaten jullie de zaal via de uitgang en is het feestje gedaan. Onthaal door animator aan de receptie. Animatie en verjaardagscake.

Contacteer ons