Op zoek naar patroon?

 
 
patroon
Vogue Naaipatronen.
Voor de meer ervaren creatieveling is er de categorie gemiddeld of moeilijk. Alle patronen zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop, of te verkrijgen in onze winkel. Toch op zoek naar een ander patroon? Kijk dan hier voor ons volledige aanbod patronen.
ELEKTRA, een nieuw gratis patroon en win jouw stof naar keuze!
Print het patroon bestaande uit 12 bladzijden en meet het controlevierkant na; dit moet 5cm op 5cm zijn. Zorg er dus voor dat jouw printer het patroon niet schaalt maar op 100% print. Plak de bladzijden aan elkaar en knip jouw maat uit.
Naaipatronen aanpassen Alles Over Cosplay.
Je zult hiervoor wel het gehele patroon moeten aanpassen maar dat is lang niet zo moeilijk als je denkt. Zorg ervoor dat je patroon straks op je ondergrond ligt, bij voorkeur met wat plakband vastgeplakt en pak je liniaal erbij.
Download uw gratis Patroon!
De patronen zijn met een webwinkelaccount gratis verkrijgbaar. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden via het menu Uw Account aan de rechterkant van de pagina, onder Webwinkel en Downloads. Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen.
Kostuum Carnaval patronen.
Simplicity Patroon 8161-R5. Simplicity Patroon 8161-H5. McCall Naaipatroon 7525-OSZ. McCall Naaipatroon 7491-OSZ. Butterick Patroon 6399-E5. Butterick Patroon 6399-A5. McCall Patroon 7455-E5. McCall Patroon 7455-A5. Burda patroon 2359. McCall Naaipatroon 7422-MEN. Burda patroon carnaval. Butterick Patroon 6340-XM. McCall Patroon PMC7340-MQQ. McCall Patroon PMC7340-MWW.
Gratis breipatronen en haakpatronen Wolplein Alles voor haken en breien.
Knuffels / Dieren 133. Toon 701 producten. Gratis breipatronen en gratis haakpatronen vind je op Wolplein.nl! We hebben een grote verzameling met de leukste patronen voor breien en haken. Er zijn patronen voor diverse projecten, zoals sjaals en mutsen, kinderkleding en babydekentjes. Deze kun je eenvoudig en helemaal gratis downloaden. Hoe het werkt? Kies een patroon, voeg het toe aan je winkelwagen en reken af volgens de bekende procedure. Het patroon is vervolgens in je eigen account te downloaden. Veel brei en haakplezier! Pagina 1 van 30.
Wat zijn al die tekens op je patroon? De Naaitafel.
Een figuurnaad helpt om de stof mooi om de rondingen van het lichaam te krijgen. Op een patroon zijn de lijnen van een figuurnaad gemarkeerd door een driehoek zie afbeelding. De lijnen van de figuurnaad moeten wel op de stof worden overgenomen.
Schel.
Patronen maken in Adobe Photoshop.
Geef een naam op voor het patroon in het dialoogvenster Patroonnaam. Als u een patroon uit een afbeelding gebruikt en toepast in een andere afbeelding, wordt de kleurmodus automatisch door Photoshop omgezet. Photoshop wordt met een set Illustrator-bestanden geleverd die u kunt gebruiken om een vooraf ingesteld patroon te definiƫren.

Contacteer ons