Op zoek naar breien?

 
 
breien
Breien.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Cadeaukaart saldo checker. Menu Zoek Mijn Account Vergelijken. Wol en garens koop je voordelig online bij Wolplein Dé online winkel voor breien en haken. Je hebt geen producten in je winkelwagen.
Breien 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Breien_Italië.: textiel Breien is een werkwijze om van één lange draad een elastisch weefsel te maken met behulp van twee of meer naalden zonder ogen. Breien wordt in het Europa van na de 19e eeuw vooral gebezigd door vrouwen.
Schooltv: Opzetten, recht breien en averecht breien De basis van elk breiwerk.
Dit was recht breien. Om andere steken te kunnen maken moet je ook averecht kunnen breien. Voor de tricotsteek, de boordsteek of de gerstekorrel is een combinatie van rechte en averechte steken. Nu gaan we averecht breien. In principe is averecht breien niet heel anders dan rechtbreien.
Leren breien voor beginners Je eerste breilessen.
In eenvoudige taal en met duidelijke stap-voor-stapfoto's' leert dit boek je breien vanaf de allereerste steek. Alle basistechnieken worden helder uitgelegd, zodat je in een mum van tijd leert hoe je moet opzetten, recht en averecht breien, afkanten of knoopsgaten maken.
Leren breien voor beginners gratis online Handwerk.nl.
Hopelijk heb je iets gehad aan onze gratis online breicursus leren" breien voor beginners. We wensen je veel plezier bij het breien van je eigen sjaals, mutsen, truien, knuffels, dekens en nog veel meer! Handwerk.nl: wat je zelf maakt is mooier! De online handwerkwinkel. Haken en breien.
Woordenboek voor breien en haken.
Het bestaat uit symbolen of een rooster met symbolen, en het is meestal de bedoeling om het telpatroon te herhalen. tricotsteek, tricotst: Tricotsteek maakt u door aan de goede kant alle steken recht te breien en aan de verkeerde kant alle steeken averecht te breien.
breien WikiWoordenboek.
breien" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. breien op website: Etymologiebank.nl.
Breien voor beginners: leer breien met video's' CChobby Blog.
Breien is een populaire handenarbeid, waar de meeste mensen aan mee kunnen doen. Kun je nog niet breien dan kun je het hier leren. Breien is van alle generaties en is voor velen een manier om te ontspannen in het dagelijks leven.
Breien textiel Wikipedia.
In de woorden van modehistorica Emmanuelle Dirix was er sprake van een ironische" tegenstrijdigheid: hoewel breiwerk populair was, verdwenen handmatig breien en breien met een breiraam voor commerciële doeleinden, wat op zijn beurt leidde tot een statusverhoging van handgemaakt breiwerk, maar ook statusverlies van thuisbreien voor privégebruik.

Contacteer ons