Zoeken naar puzzel

 
 
puzzel
Gratis puzzels online De Standaard.
Los elke dag uw favoriete puzzel op! Op www.standaard.be/puzzels vindt u elke dag een nieuwe gratis woordzoeker, Zweedse puzzel, kruiswoordraadsel en sudoku. En in onze nieuwsapp DS Nieuws elke werkdag onze actuapuzzel de Woordslang, en elke zaterdag een nieuwe Karels Crypto.
puzzel WikiWoordenboek.
bijv-1Het wordt voor de regering een hele puzzel om voldoende steun voor haar plannen te krijgen. puzzelaar, puzzelboek, puzzelen, puzzelkubus, puzzelplatform, puzzelprijs, puzzelredacteur, puzzelrit, puzzelspel, puzzeltheek, puzzeltocht, puzzelwoordenboek. een raadsel of moeilijke opgave die men als tijdverdrijf probeert op te lossen.
Puzzels Gratis puzzels online Het Nieuwsblad.
Los elke dag op www.nieuwsblad.be/puzzels je favoriete puzzel op! Elke dag een nieuwe gratis woordzoeker, Zweedse puzzel, kruiswoordraadsel en sudoku. Bij de woordzoeker en Zweedse puzzel maak je bovendien kans om elke dag prachtige prijzen te winnen! Los elke dag onze puzzels op en win leuke prijzen.
Home Gemeentelijke Basisschool De Puzzel Daar pas jij ook in!
De Puzzel is een stukje symbolisch voor wat wij dagelijks binnen de school doen. Enerzijds verwijst het naar het puzzelen aan de kennis, inzichten, vaardigheden competenties van de leerlingen: de competenties die de school met de leerlingen tracht na te streven zitten binnen het actief leren, sociale vaardigheden, gezondheid, veiligheid duurzame ontwikkeling.
Basisschool De Puzzel WELKOM.
Wil je jouw kleuter inschrijven in onze school voor het schooljaar 2020-2021 en s middags even te rusten leggen in ons bewaakt slaapklasje? Volgende instapdatum: maandag 22 februari 2021. Je kan dit vanaf nu online via onze website: inschrijvingen! We nodigen jullie dan graag uit voor een rondleiding.
Puzzels NRC.
Plaats de cijfers 1 tot en met 9 zo in het diagram dat elk cijfer precies één keer voorkomt in elke rij, kolom, de negen vetomrande 33 vakken, én de vier grijze 33 vakken. Speel elke zaterdag de nieuwste interactieve versie van dit bekende en langlopende wekelijkse cryptogram.
Puzzel Boxer Hygge Games.
Voor welke ga jij? 1000 stukjes voor uren puzzel plezier. Volgens wikipedia: Hygge Deense uitspraak: huuge is de Deense variant van de Nederlandse begrippen gezelligheid en knusheid. Het wordt in Denemarken vaak beschouwd als een van de belangrijkste uitdrukkingen van de nationale volksaard.
Online puzzels spelen De Morgen De Morgen.
Met uw account. Beheer uw gegevens, verhuis, vakantie en bezorgservices. Hier kunt u notificaties beheren. Puzzels en games. Test uw kennis en speel uitdagende puzzels en games. Wij helpen u graag verder. Alles wat u kunt verwachten binnen deze site.
Puzzelsite Online puzzelen.

Contacteer ons